ΓΣ Ηλιούπολης: Πρόσληψη Πέτρου Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία

Η επιτροπή ποδοσφαίρου του ΓΣ Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Πέτρο Δημητρίου. Η επιλογή έγινε με κριτήριο το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τεχνικός γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου αφού το προηγούμενο πέρασμα του είχε στεφθεί με επιτυχία δεδομένου ότι η ομάδα πριν από μερικά χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ υπό την καθοδήγηση του. Ο νέος προπονητής μας έχει την εμπειρία που επιτάσσει η κατηγορία καθώς τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο μόνο. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρίου έχει εργαστεί σε Βύζαντα Μεγάρων, Άγιο Δημήτριο, Παναιγιάλειο, Κεραυνό Κερατέας, Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Φωκικό, Πανηλειακό, ΑΟ Πεύκης, ΑΟΤ Αλίμου, ΑΟ Χαλκίς, Απόλλων Σμύρνης. Αχαρναϊκό, Αήττητο Σπατων και Αιγάλεω.

Βοηθός ο Τζουμερκιώτης-Γυμναστής ο Σακελλαρίδης

Στο πλευρό του ως βοηθός θα βρίσκεται ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης. Ο 40χρονος είναι κάτοχος διπλώματος Uefa A και για πολλά χρόνια διετέλεσε προπονητής στην Καλλιθέα: προπονητής Κ 20 -3 πρωταθλήματα, βοηθός προπονητή στην Football League με (Γκωνια,Κουρμπανα,Σταθοπουλο) ως πρώτος προπονητής στην Football League (παραμονή ομάδας),καθώς προπονητής στην Γ’ Εθνική με την ομάδα της Καλλιθέας. Επίσης διετέλεσε και προπονητής στον Ατρόμητο Πειραιά και Κόρινθο. Από εκεί και πέρα, το πρόσωπο που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών θα είναι ο Σακελλαριδης Ιγνάτιος που είναι διπλωματούχος UEFA και ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο.

Σε άλλα θέματα τώρα, ο ΓΣ Ηλιούπολης συνεχίζει εδώ και μερικές ημέρες τον προγραμματισμό του χωρίς παύση και με στόχο να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα βασίζεται σε ποδοσφαιριστές που θα έχουν την «γνώση» της κατηγορίας και θα μπορούν να ανταποκριθούν. Πάνω σε αυτό το πλάνο θα χαραχθεί και ο σχεδιασμός του ρόστερ σε συνεννόηση πάντα της διοίκησης με το τεχνικό τιμ. Ως εκ τούτου και λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, αποφασίστηκε ο Κωνσταντίνος Γάγγος να μην συμμετέχει στην νέα προσπάθεια αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας. Έτσι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αναζητήσει αλλού την τύχη του.