Εντός Έδρας Ήττα Για Την Ομάδα Μας Από Τον Ολυμπιακό Β’

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο παιχνίδι, με τον ρυθμό να ανεβαίνει μετά τα πρώτα 5 λεπτά. Στο 10′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Βρουσάι να εκτελεί ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Μπαγκαλιάνη να κάνει το 1-0. Στο 39΄ ο Τοπάλ κάνει ένα δυνατό σουτ αρκετά μακριά από την μεγάλη περιοχή το οποίο απέκρουσε ο Παπαδούδης και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, το οποίοι εκτέλεσε ο Ράμος χωρίς ωστόσο οι παίκτες του Ήλιου να απειλήσουν ουσιαστικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ηλιούπολη μπήκε πιο δυναμικά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 72′ οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου απείλησαν με την κοντινή κεφαλιά του Dettler να πηγαίνει άουτ, ενώ στο 80′ ο Παντελίδης μετά από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ με τον Παπαδούδη να μπλοκάρει.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Ηλιούπολη (Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Φουρλάνος, Asigba, Μπουσάι, Τοπάλ(88′ Radovac), Γκοτσούλιας,  Παντελίδης, Ramos(64′ Τσαφταρίδης), Dettler, Mandic(45′ Μπαστακός), Frimpong.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Βλαχομήτρος (87′ Κωστούλας), Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου(82′ Κατσουλίδης), Βρουσάι, Μπα (74′ Παπακανέλλος), Κειτά (82′ Κεραμίδας), Μουζακίτης.