Νικηφόρα αυλαία στα Σπάτα

Με νικηφόρο αποτέλεσμα κατάφερε να κλείσει τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας, επικρατώντας με 1-2 επί του Αήττητου Σπατών. Τα τέρματα για τον Ήλιο πέτυχαν οι Αγοραστός και Λάμπει, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σερέπας.

Στο 12′ η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με πλασέ του προωθημένου Αγοραστού, μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Βινίσιους. Επτά λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σερέπα, ο οποίος εκτέλεσε το πέναλτι που η ομάδα του κέρδισε σε ανατροπή του Στυλιανοπούλου. Ο Κουτσίκος κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα, όμως ο επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 57′, η Ηλιούπολη έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ξανά κεφάλι στο ματς, με το σουτ του Λάμπη προ κενής εστίας να περνά άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 64′, με σουτ στην κίνηση, ανάγκασε τον Παναγόπουλο σε εξαιρετική επέμβαση. Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο επιθετικός της Ηλιούπολης ευστόχησε, εκτελώντας τον Παναγόπουλο σε τετ α τετ. Στο 69′, με την φιλοξενούμενη ομάδα να κυριαρχεί εμφανώς στο παιχνίδι, ο Φάρος πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στα υπολειπόμενα λεπτά του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε και το 1-2 έμεινε ως το τέλος, με την Ηλιούπολη να ολοκληρώνει με νίκη την φετινή παρουσία της ούσα άτυχη καθώς άξιζε πέρα για πέρα την άνοδο.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Τσιώλης): Παναγόπουλος, Νομικός, Ασλάνι (83′ Μπότσι), Στυλιανόπουλος, Σπίντζος, Γκρόσιος, Δαχτυλίδης, Παπανικολάου (72′ Ιωαννίδης), Σερέπας, Πλαβούκος (59′ Ροδής), Γκαβασιάδης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Τασιόπουλος): Κούτσικος, Πολίτης, Ντόκος (71′ Λεβέντης), Τσατσαρής, Αγοραστός, Γλυνός (55′ Αγκόλι), Γάγγος, Ορφανός (46′ Φάρος), Γεμιστός, Βινισιους (85′ Δήμου), Λάμπι (85′ Γεωργιάδης)