Στην Ηλιούπολη ο Στάθης Συριόπουλος

Το άκουσμα της είδησης για την άνοδο του ΓΣ Ηλιούπολης στις εθνικές κατηγορίες σκόρπισε ενθουσιασμό από τις πρώτες ημέρες. Μάλιστα, τα πρόσωπα που συγκροτούν την επιτροπή ποδοσφαίρου έστειλαν εξ αρχής σαφές μήνυμα για την δημιουργία ενός συνόλου που θα βάλει ψηλά τον πήχη και που θα αποτελέσει τον κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι λοιπόν συνέβη αφού η διοίκηση του Ήλιου με τις μεταγραφικές τις κινήσεις δείχνει τόλμη, πίστη και φιλοδοξίες για μια άκρως παραγωγική σεζόν.

Άλλωστε από τις πρώτες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, η Ηλιούπολη δείχνει ότι αποτελεί ομάδα-πρότυπο εντάσσοντας στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Τελευταίο χτύπημα είναι εκείνο του Στάθη Συριόπουλου.

Γεννημένος στις 12/12/1992 (28 χρονών), ο ικανότατος στόπερ συμφώνησε με τον ΓΣ Ηλιούπολης παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο συλλόγων της Football League και της Superleague 2.

Η κίνηση αυτή δείχνει τη λεπτότητα που χειρίστηκε η διοίκηση ης ομάδας μας την συγκεκριμένη υπόθεση, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φόρα, ότι όποιον στόχο θέτει, τον πραγματοποιεί.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που έχει μακρά θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες μετρώντας γεμάτες σεζόν.

Τελευταίο σταθμός της καριέρας του ήταν το Αιγάλεω έχοντας περάσει ακόμη από την Καλλιθέα όπου διετέλεσε και αρχηγός, τα Τρίκαλα, τον Ηλυσιακό και την Καλλιθέα.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Συριόπουλο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.