Ανακοίνωση – Απάντηση Στην ΠΑΕ Προοδευτική

Κάποιοι Βλέπουν Φαντάσματα Και Δράκους…

Διαβάσαμε με έκπληξη την ανακοίνωση της ΠΑΕ Προοδευτική, η οποία κάνει λόγο για «σφαγή» στο σημερινό παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης.
Εμείς θα αποφύγουμε τις κραυγές και θα απαντήσουμε με επιχειρήματα:

Το Πέναλτι Στον Βάρκα

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Προοδευτική και δήθεν τη «δικαιώνει», απεικονίζει όλη την αλήθεια σε κάποιον που την παρατηρεί σωστά: Ο Γιάννης Βάρκας έχει βρει την μπάλα «γεμάτα» με το κεφάλι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν την έχει αγγίξει ακόμα. Τρανή απόδειξη, η σκιά της μπάλας στο γάντι του! Με λίγα λόγια, όχι μόνο ήταν πέναλτι, αλλά αποδεικνύεται και η εγκληματική ενέργεια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, η οποία μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά τον ποδοσφαιριστή μας στο κεφάλι.

Το Πεντακάθαρο Offside

Ο «σκόρερ» της Προοδευτικής, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο είναι τουλάχιστον μισό μέτρο offside. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο, η εικόνα τα λέει όλα μόνη της.
Συνιστούμε στην Προοδευτική ψυχραιμία και όχι ανυπόστατες κατηγορίες που διαταράσσουν τις σχέσεις δύο ιστορικών ομάδων. Εμείς θα μιλάμε πάντα με επιχειρήματα και όχι με λάσπη.
YΓ: Αφήσαμε ως «κερασάκι στην τούρτα» την κόκκινη κάρτα στον Τριανταφυλλάκο. Προφανώς στην Προοδευτική δεν είδαν καλά τη φάση. Ολέθριο λάθος της διαιτήτριας, που θα μπορούσε να έχει επηρεάσει το τελικό σκορ. Λογικά πρόκειται για «ανθρώπινο λάθος»…