Διαπιστεύσεις ΜΜΕ Για Το Παιχνίδι Με Τη Λαμία

Eνημέρωση (26/10/2021, 10:01): Η διαδικασία χορήγησης διαπιστεύσεων έχει κλείσει. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
_________________________________________

To Γραφείο Τύπου του Ποδοσφαιρικού ΓΣ Ηλιούπολης, ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τη Λαμία που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Καλλιθέας “Γρηγόρης Λαμπράκης”, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ψηφιακών και έντυπων ΜΜΕ, ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, MONO στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη (θέμα) «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΛΑΜΙΑ» μέχρι την Τρίτη 26/10/2021 στις 10:00 π.μ

Στο σώμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου
  • Το μέσο το οποίο εκπροσωπεί

Επισημαίνεται πως κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται παραπάνω.

Με βάση το Υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, ο αριθμός των διαπιστεύσεων θα είναι περιορισμένος και θα δοθούν συνολικά 20 διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και 10 φωτογράφων. Για κάθε μέσο θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική κάρτα, η οποία ΔΕΝ θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν με σειρά προτεραιότητας. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Τονίζεται πως για την είσοδο στο γήπεδο, είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους-φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, με τον προαναφερθέντα τρόπο.

Η έγκριση ή απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου τύπου του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης.

Απάντηση από το γραφείο τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.