Διαπιστεύσεις ΜΜΕ Για Το Παιχνίδι Πρωταθλήματος Με Την Κηφισιά

To Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ηλιούπολη, ενόψει του αγώνα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 με αντίπαλο την ΠΑΕ Κηφισιά, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6/11/2022 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ψηφιακών και έντυπων ΜΜΕ, ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, MONO στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη (θέμα) «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ» μέχρι την Τετάρτη 2/11/2022 στις 18:00.

Στο σώμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου
  • O αριθμός δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του
  • Το μέσο το οποίο εκπροσωπεί

Επισημαίνεται πως κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται παραπάνω.

Για κάθε μέσο θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική κάρτα, η οποία ΔΕΝ θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν με σειρά προτεραιότητας. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους-φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, με τον προαναφερθέντα τρόπο.

Η έγκριση ή απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Ηλιούπολη.

Απάντηση από το γραφείο τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.