Διαπιστεύσεις ΜΜΕ Για Το Παιχνίδι Κυπέλλου Με Την Καλλιθέα

To Γραφείο Τύπου του ποδοσφαιρικού ΓΣ Ηλιούπολης, ενόψει του αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο την Athens Kallithea FC, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/9/22 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ψηφιακών και έντυπων ΜΜΕ, ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, MONO στη διεύθυνση  [email protected] με την ένδειξη (θέμα) «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ» μέχρι την Τρίτη 27/9/2021 στις 10:00 π.μ

Στο σώμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου
  • Τον αριθμό δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του
  • Το μέσο το οποίο εκπροσωπεί

Επισημαίνεται πως κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται παραπάνω.

Για κάθε μέσο θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική κάρτα, η οποία ΔΕΝ θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν με σειρά προτεραιότητας. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους-φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, με τον προαναφερθέντα τρόπο.

Η έγκριση ή απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου τύπου του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης.

Απάντηση από το γραφείο τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.