Διαπιστεύσεις ΜΜΕ Για Το Παιχνίδι Πρωταθλήματος Με Τον ΠΑΟ Ρουφ

To Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ηλιούπολη, ενόψει του αγώνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ, που θα διεξαχθεί την Kυριακή 22/1/2023 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ψηφιακών και έντυπων ΜΜΕ, ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, MONO στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη (θέμα) «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ» μέχρι την Παρασκευή 20/1/2022 στις 10:00.

Στο σώμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου
  • O αριθμός δελτίου ταυτότητας ΕΣΗΕΑ/ΠΣΑΤ/ΕΣΠΗΤ
  • Το μέσο το οποίο εκπροσωπεί

Επισημαίνεται πως κανένα αίτημα δεν θα γίνει δεκτό μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ή αν σταλεί σε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από αυτή που αναγράφεται παραπάνω.

Για κάθε μέσο θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική κάρτα, η οποία ΔΕΝ θα μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο συνάδελφο και τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν με σειρά προτεραιότητας. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα πραγματοποιείται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους-φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους, με τον προαναφερθέντα τρόπο.

Η έγκριση ή απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου τύπου της ΠΑΕ Ηλιούπολη, με τους δημοσιογράφους-μέλη του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ να έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην παροχή διαπίστευσης και στην κάλυψη θέσεων στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Απάντηση από το γραφείο τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.