Εντός Έδρας Ήττα Από Το Αιγάλεω

Oι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι συντηρητικά, παίζοντας κυρίως παιχνίδι κέντρου το πρώτο 20λεπτο, όπου δεν σημειώθηκαν αξιόλογες ευκαιρίες. Στο 21′ ο Addo πλάσαρε όμορφα τον Σκαφίδα, σημειώνοντας το 1-0 μετά από ασίστ του Τσαφταρίδη, ενώ μόλις 2 λεπτά αργότερα, η ασθενής απομάκρυνση του Πολίτη στη σέντρα του Πεχλιβανόπουλου έδωσε την ευκαιρία στον Κωστανάσιο να ισοφαρίσει, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος το Αιγάλεω μπήκε στο γήπεδο σημειώνοντας μια ευκαιρίες στο 49, με τον Πολίτη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή το κοντινό πλασέ του Μπαστιάνου. Στο 55, ξανά ο Μπαστιάνος πλάσαρε όμορφα τον Πολίτη, με τον πορτιέρο της Ηλιούπολης να αποσοβεί τον κίνδυνο, ωστόσο στο 61, ο παίκτης του Αιγάλεω κατάφερε να ισοφαρίσει σημειώνοντας το 2-2. Το Αιγάλεω συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά, με τον Ramirez να χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει την ανατροπή στο 82′ και στο 84′, ενώ ο Μπαστιάνος στο 84′ σημείωσε το τελικό 2-3, κάνοντας την ανατροπή.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Ανδρέου, Ζιούλης, Τσαφταρίδης, Κωστόπουλος, Μπαξεβάνος (Ντόι, Γκοτσούλιας, Κρέτση (71′ Δημητριάδης), Βασιλείου (71 Τριανταφυλλακος), Addo, Μπαστακός

Αιγάλεω (Καβακάς): Σκαφίδας, Πεχνιβανόπουλος, Μπούσης (52′ Νικολακόπουλος), Καρατάσιος (63′ Σταματάκης), Φουρλάνος, Κamara, Κωστανάσιος (63′ Ramirez), Κολλάς, Βλαχομήτρος,(74′ Παλτόγλου) Μπαστιάνος.