Επίσκεψη Ποδοσφαιριστών Στο 3ο Λύκειο Ηλιούπολης

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μαθητές είχαν ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ηλιούπολη, σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο 3ο Λύκειο Ηλιούπολης.

Οι τέσσερις από τους πέντε αρχηγούς της ομάδας Γιώργος Κρητικός, Μιχάλης Μπαστακός, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Γιώργος Τσαφταρίδης, βρέθηκαν στο σχολικό συγκρότημα του 3ου Λυκείου, όπου συνομίλησαν με μαθητές της Β’ και της ‘Α Λυκείου, ενώ τους έδωσαν και δωρεάν εισιτήρια εισόδου για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κηφισιά.

«Η ομάδα χρειάζεται τους νέους ανθρώπους στο πλευρό της τη φετινή χρονιά», ανέφερε ο Γιώργος Κρητικός μιλώντας στους μαθητές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ομάδας. «Φέτος μια ολόκληρη κερκίδα ανήκει σε εσάς, τους μαθητές της πόλης μας» προσέθεσε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, παρών ήταν και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος ζήτησε από τους μαθητές να γεμίσουν το γήπεδο, με την ΠΑΕ να χορηγεί συνολικά 100 εισιτήρια σε τμήματα του 3ου Λυκείου.