Επίσκεψη της ομάδας του Γ.Σ.Η. στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών

Επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών στην Ηλιούπολη, πραγματοποίησε την Παρασκευή (21/12) αντιπροσωπεία της Διοίκησης και των ποδοσφαιριστών του Γ.Σ. Ηλιούπολης, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουν οι καθηγητές και ο σύλλογος γονέων των παιδιών με ειδικές ικανότητες που φοιτούν στο σχολείο αυτό.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ.Η. παρέδωσε στην πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείο το ποσό των 300 ευρώ ως ενίσχυση μέσω του αρχηγού της ομάδας Κωνσταντίνου Γάγγου, ενώ τόσο οι υπεύθυνοι του σχολείο όσο και οι παράγοντες της ομάδας μας συμφώνησαν στο να συνεργστούν ενεργά προκειμένου να ενισχυθεί όσο γίνεται περισσότερο το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών. 

Από την Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος του Γ.Σ.Η. παραβρέθηκαν οι Γιώργος Κοντογιάννης, Γιώργος Γάγγος, Γρηγόρης Ιωσιφέλης και Γιάννης Γιαννόπουλος, ενώ η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούνταν από τους  Κωνσταντίνο Γάγγο, Δημήτρης Σαμπάνης, Νικήτας Φούφας, Μπλέντι Αγκόλι, Γιάννη Γεωργιάδη, Νίκο Λαμπρόπουλο, Κυριάκος Δημητρόπουλο και Κωνσταντίνο Στεφανή.