Φιλική Εντός Έδρας Νίκη Επί Της Προοδευτικής

Φιλική νίκη με 2-0 πέτυχε η Ηλιούπολη επί της Προοδευτικής, σε αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 9/10 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας συγκροτημένο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας φάσεις. Η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 3′ ωστόσο ο Μπαστακός υποδείχθηκε σε θέση offside, καθώς και στο 9′, χωρίς ωστόσο ο «Ήλιος» να καταφέρει να βρει δίχτυα. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 17′ με τον Μπαστακό μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 21′ ο Τριανταφυλλάκος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενουμένων και μετά από χτύπημα φάουλ του Δημητριάδη σημείωσε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος η Προοδευτική εμφανίστηκε στο γήπεδο με μεγαλύτερη συνοχή και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα. Η μεγάλη της ευκαιρία να μειώσει το σκορ με πέναλτι στο 60 αποσοβήθηκε από τον Περιστερίδη, ο οποίος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, αφού πρώτα είχε βρει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του. Έτσι, το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδίου.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης): Περιστερίδης, Τσαφταρίδης, Μπουσάι (46′ Πολίμος) Κρητικός, Μuriel, Πατσατζόγλου (87′ Ανδρέου), Δημητριάδης, Diaz (74′ Βάρκας), Ηebert (59′ Βασιλείου) Τριανταφυλλάκος, Μπαστακός.

Προοδευτική (Γιάννης Μάγγος): Άστρας (46′ Καραργύρης), Αλεξίου (46′ Νταβιώτης), Pavlas (46′ Singh), Φαζός (74′ Τζανουλίδης), Ποτουρίδης (46′ Καρίμι), Μεγαρίτης (46′ Μαρκοπουλιωτης), Γιόβιτς (46′ Παντελίδης), Πίκουλας (46′ Ευθυμίου), Flensborg (46′ Πίσσας), Μπρέμπος (46′ Γιαννιτσάνης), Alibe (46′ Αγγελόπουλος)