Φιλική Ήττα Από Το Αιγάλεω

Φιλική, εκτός έδρας ήττα από την ομάδα του Αιγάλεω γνώρισε η Ηλιούπολη, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.

Οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω μπήκαν πιο αποφασιστηκά στο παιχνίδι, έχοντας την κάτοχη της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 4′ ο Τσίτσαρης αστόχησε σε σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 13′ ο Κολλάς βρήκε δίχτυα μετά την όμορφη σέντρα του Πολυχρόνη. Η Ηλιούπολη δεν κατάφερε να πατήσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, πέραν από ένα σουτ του Πολίμου που κατέληξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν αλλαγές στη σύνθεση του «Ήλιου» και οι παίκτες του Νίκου Παντέλη ανέβασαν την απόδοση τους. Στο 60′ και στο 79′ η Ηλιούπολη είχε μοναδικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, ωστόσο οι κεφαλιές του Κρητικού κατέληξαν στην αγκαλιά του Σικαλιά, με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Σκεντεράι, Πεχλιβανόπουλος, Βλάχος, Φουρλάνος, Πολυχρόνης, Τσίταρης, Πιαστόπουλος, Μπαστιάνος, Τσιλιγκίρης, Κολλάς.

Έπαιξαν επίσης: Δημούτσος, Παπανικόλας, Χοτζάλι, Ραυτόπουλος Β., Μπούσης, Παλτόγλου, Νικολακόπουλος, Ραυτόπουλος

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Πολίμος, Μπουσάι, Πατσατζόγλου, Muriel, Diaz, Βάρκας, Γκοτσούλιας, Felype, Τριανταφυλλάκος, Μπαστακός.

Έπαιξαν επίσης: Κωστόπουλος, Κρητικός, Πολίτης, Ανδρέου, Κρέτση, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Ματσούκας, Ντόι.