Η Ηλιούπολη αλλάζει την εικόνα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Σταδιακά και με πρόγραμμα η διοίκηση που από το καλοκαίρι έχει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης προχωράει σε πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ομάδα μας αλλά και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε την Κυριακή, πριν από το παιχνίδι της πρώτης ομάδας, με την Δόξα Βύρωνος,στην διοργάνωση στο Δημοτικό στάδιο Ηλιούπολης αγώνων για τα μικρότερα τμήματα της Ακαδημίας, ενώ τα παιδιά συνόδευσαν και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους.

Επίσης τόσο τους αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας, όσο και τον αγώνα Ηλιούπολη – Δόξα Βύρωνος, παρακολούθησαν οι γονείς των παιδιών, δίνοντας μαζί με τα παιδιά τους ένα πραγματικά όμορφο χρώμα ποδοσφαιρικό.

Χαρακτηριστικό τέλος, είναι το γεγονός ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο ο προπονητής της Δόξας Βύρωνα Γιάννης Χατζηράπτης, όσο και ο προπονητής της ομάδας μας Βαγγέλης Γαλάνης στις δηλώσεις τους τόνισαν ότι το κλίμα ήταν ιδανικό για ποδόσφαιρο και η εικόνα όπως πρέπει να είναι στα γήπεδα, με το άθλημα να αποτελεί χαρά για όσους το παρακολουθούν.