Η Ηλιούπολη συνεχίζει να επιβραβεύει τα τμήματα της Ακαδημίας της

Η διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης έχει ξεκινήσει στο φετινό πρωτάθλημα μια πρωτοβουλία επιβράβευσης και ταυτόχρονα διασκέδασης των νεαρών ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομών της ομάδας.

Συγκεκριμένα πριν από κάθε αγώνα της πρώτης ομάδας ως γηπεδούχος, πραγματοποιείται αγώνας μεταξύ ενός τμήματος της Ακαδημίας και κάποιου τμήματος άλλης ομάδας. Την Κυριακή(31/3) ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο τμήμα Κ12 της Ακαδημίας της Ηλιούπολης με αντίστοιχο τμήμα των Τραχώνων. Επίσης εξέρχονται από τη φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο με τους διαιτητές και την αντίπαλη ομάδα, σε παράταξη, οι νεαροί ποδοσφαιριστές  (line up), στα πρότυπα των αντίστοιχων αγώνων της Super League.

Η ενέργεια αυτή έχει βρει σύμφωνους τόσο τους γονείς όσο και τον ποδοσφαιρικό κόσμο του αθηναϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  (ΕΠΣΑ, διαιτητές, παρατηρητές, φιλάθλους κλπ).
Στον Γ.Σ. Ηλιούπολης πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο σε αυτές τις ηλικίες είναι πρώτα από όλα παιχνίδι που οι μικροί μας αθλητές πρέπει να απολαμβάνουν χωρίς σκοπιμότητες, αλλά και ταυτόχρονα να υπάρχει μια επιβράβευση των προσπαθειών τους.