Εντός Έδρας Νίκη Επί Της ΑΕ Μυκόνου Με 3-0

Σημαντική νίκη με 3-0 πέτυχε η ομάδα της Ηλιούπολης απέναντι στην ΑΕ Μυκόνου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο η Ηλιούπολη είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας στο 1ο μέρος. Μετά από αρκετές ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες, ο Τσατσαρής σημείωσε το 1-0 στο 25′ μέσα από τη μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Πολίτη. Το 2-0 σημείωσε ο Σάμιος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 39′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη πρωταγωνίστησε, έχοντας σημαντικές χαμένες ευκαιρίες με τον Σάμιο στο 50 και τον Ταβάρες στο 53′. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Γεμιστός στο 80 με ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Πολίτης (72′ Kωστόπουλος), Μπουσάι, Τσατσαρής (82 Κουτσογκίλας), Κρητικός, Μαλάι, Ταβάρες (82′ Γάγγος), Σάμιος, Γεμιστός (82′ Κράσι), Ζέλο(72′ Λαμπη), Ντινιωτάκης

Μύκονος: Διαμαντής, Σπυρόπουλος (45′ Λεσάι), Κέβε, Σούλης, Μάρκου, Καλτσάς, Αργυρόπουλος (60′ Κατσικαλάκης), Αχείμαστος, Σερελάς, Ντουσάι (75 Λούα), Παρασκευάς (68′ Vreto).