Ισοπαλία 2-2 με Αθηναϊκό

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το παιχνίδι της ομάδας με τον Αθηναϊκό. Οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο ενθουσιάζοντας τους 300 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Κότσι μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει η Ηλιούπολη στο 44ο λεπτό με τον Ορφανό.

Η ομάδα μας μπήκε εντυπωσιακά στο δεύτερο μέρος και ανέτρεψε εντελώς το σκηνικό που υπήρχε στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Ορφανό και πάλι στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης. Το τελικό σκορ έγραψε ο Εστυλιανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 74ο λεπτο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ηλιούπολη μετά το γκολ που δέχθηκε στο 6΄έπαιξε νευρικά γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Προς το τέλος του ημιχρόνου η ηρεμία επήλθε και πάλι στις τάξεις της ομάδας μας, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα την ορθολογική ανάπτυξη στο γκολ της ισοφάρισης στο 44΄.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και πίεσε τον Αθηναϊκό γεγονός που απέφερε το 2-1, όμως μια στιγμιαία αδράνεια μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν. Το διάστημα από το 74ο λεπτό που έγινε το 2-2 μέχρι και τη λήξη του αγώνα η Ηλιούπολη προσπάθησε για ένα τρίτο γκολ, όμως δεν κατάφερε να το πετύχει, ενώ ο Αθηναϊκός πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει αυτός ένα γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζαραβίνος με βοηθούς τους κ.κ. Γενναίο και Τσαγκάρη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Κοντουράς, Τριάντης, Γιαννόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καζάζου, Γεωργιάδης, Γάγγος, Μελής (54’ Αγκόλλι), Δημητρόπουλος (60’ Σακελλαρίου), Λεβέντης (72’ Ζαγοριανός), Ορφανός.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δωριάδης, Βασιλείου, Ζάχος, Καλλίτσης, Μοροσάνου (65’ Τσοχαντάρης), Τσώνης, Κότσι, Βέλλης (73’ Βούζας), Εστυλιανίδης, Κυριακάκης (85’ Χαλβατζής), Πετριτάι (65’ Χαραλαμπόπουλος).

Η ομάδα μας όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Αθηναϊκό (Φωτό Χρ. Χοστικίδης, Sportifico.gr)