Καταιγιστική η Ηλιούπολη 5-1 τη Δόξα Βύρωνος

Καταιγιστική η Ηλιούπολη κέρδισε εύκολα την Δόξα Βύρωνος με 5-1 την Κυριακή το απόγευμα για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Η ομάδα μας παίζοντας πολύ καλά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Βυρώνα η οποία πάλεψε το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο.

Το σκορ άνοιξε στο 44′  με το Σκούμα (1-0), ενώ ακολούθησαν  δύο γκολ του Ορφανού στο 55′ και στο 60′ για να φτάσει το σκορ στο 3-0. Η Δόξα μείωσε στο 70′ σε 3-1 με τον Νικόλα, όμως η ομάδα μας συνέχισε επιθετικά και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ με τον Δημητρόπουλο στο 75΄ και τον Κατσαμπάνη στο 85΄.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Ανδρέου, Ρούσσος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Λαμπρόπουλος, Γκιώνης (70′ Τριάντης), Γιαννόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κατσαμπάνης, Γεωργιάδης (55′ Λέλεκας), Γάγγος, Σταύρου (67′ Τσάκαλος), Σκούμας, Αγκόλι, Ορφανός (65′ Δημητρόπουλος).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Χατζηράπτης): Μπονατάκης, Τσεκούρας, Κίλιας, Λιάπας, Μίζιος (80′ Χατζηπέτρος), Γιαννόπουλος (85′ Μάντας), Συρίγος (15′ Σαλίου), Μαστρογιάννης, Τσαουρδάς, Νικόλα, Τσούνι.