«Καταιγίδα» η Ηλιούπολη «παρέσυρε» με 0-3 το Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Σαν «καταιγίδα» πέρασε η Ηλιούπολη από το Χαϊδάρι, κερδίζοντας με 0-3 τον τοπικό Θρίαμβο και δείχνοντας της διαθέσεις της για τη συνέχεια. Τα τρία γκολ του «Ήλιου» πέτυχε ο Δημητρόπουλος στο 10΄, το 27 και το 70΄. Η Ηλιούπολη ήταν απολαυστική κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο θα μπορούσε να έχει σημειώσει και άλλα γκολ. Στην επανάληψη έπεσε γενικότερα ο ρυθμός του παιχνιδιού, όμως οι παίκτες του Βαγγέλη Γαλάνη είχαν ένα ακόμα γκολ ως «κερασάκι στην τούρτα» της καλής τους απόδοσης στο Χαϊδάρι.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η νέα γενιά των 18άρηδων και κάτω έχει συμβάλλει τα μέγιστα όχι μόνο στη νίκη επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου αλλά και γενικότερα στη μέχρι τώρα πορεία της Ηλιούπολης, μαζί τους πολύ καλούς έμπειρους παίκτες που διαθέτει η ομάδα. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο παιχνίδι του Χαϊδαρίου η Ηλιούπολη ξεκίνησε με πέντε παίκτες κάτω των 18 στην ενδεκάδα της και τελείωσε το παιχνίδι με ακόμα δύο στη σύνθεσή της. Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, τόσο με την επιλογή των παικτών όσο και με τη γενικότερη διαχείριση του ρόστερ, όπου όλοι θα δώσουν τη βοήθειά τους στην πορεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έρχονται.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σύψας με βοηθούς τους κ.κ. Στεργιώτη και Τσολακίδη. 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ρούμπας, Κόρδας (40’ Δράμης), Καγιανάς, Καραπιπέρης, Αλεβίζος, Μπανιάς, Κάραβος (81’ Αγγέλου), Σούφλας (61’ Μπάκας), Φούρλας, Μπάτσι (76’ Παναγιωτίδης), Τσαγιάννης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Κοντούρας, Τριάντης, Γιαννόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κατσαμπάνης (10’ λ. τρ. Καζάκου), Γεωργιάδης, Γάγγος, Αγκόλι (75’ Γκιόνης), Δημητρόπουλος, Λεβέντης (65’ Μελετιάδης), Μελής (65’ Σαμπάνης).