Δυναμικό Ξεκίνημα Της Νέας Σεζόν Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης Με Την Πρόσληψη Του Βαγγέλη Χαντέ

Για ακόμα μια χρονιά ο Γ.Σ Ηλιούπολης ξεκινά την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά και έχοντας διατηρήσει όλο τον βασικό κορμό των παικτών της περυσινής -άκρως επιτυχημένης- περιόδου. Όπως και πέρυσι, οι επιχειρηματίες της πόλης συσπειρώνονται γύρω από την ομάδα και -παρά τις δύσκολη συγκυρία της πανδημίας- βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου, αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξη τους.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, Ο Γ.Σ Ηλιούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Βαγγέλη Χαντέ στην τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Ηλιουπολίτης Βαγγέλης Χαντές διαθέτει δίπλωμα UEFA A και την προηγούμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στη Football League με την ομάδα του Ιαλυσού. Σε όλη του την επαγγελματική πορεία έχει αποδείξει έμπρακτα το υψηλό επίπεδο της προπονητικής του κατάρτισης και είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υψηλές προσδοκίες της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική, οδηγώντας την σε επιτυχίες.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν νέες προσθήκες παικτών, που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.